Zit je niet lekker in je vel?

Voel je je soms overspannen, ervaar je stress of burn-out? Vind je het lastig om met veranderingen om te gaan? Of misschien wil je gewoon wat meer zelfvertrouwen opbouwen, faalangst overwinnen, of gewoon beter in je vel zitten?

Als dit het geval is, nodig ik je uit om samen op ontdekkingsreis te gaan naar jouw onderbewustzijn, die mysterieuze plek die zo’n invloedrijke rol speelt in ons leven. In de comfort van je eigen omgeving, zonder reistijd, kunnen we via online coaching samen duiken in de complexiteit van je gedachten en emoties.

Vraag je je soms af waarom, ondanks al je positieve denken, vervelende dingen blijven gebeuren?

Of waarom je impulsief gedrag vertoont, ook al voel je je ontspannen? Het zijn vragen waarop het antwoord vaak verborgen ligt in ons onderbewuste. Met de juiste NLP-technieken kunnen we samen jouw onderbewuste ontdekken, begrijpen en er bewust invloed op uitoefenen. Hierdoor kun je je onopgeloste emoties en onderdrukte herinneringen transformeren naar een helder pad voor een vrijer, gelukkiger leven.

Het is tijd om de sprong te wagen en je te ontdoen van de ketens die je weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn. Neem contact met me op voor een verkennend gesprek.

Dan kan via 0654 39 85 21 of stuur een e-mail naar paul@globaledutainment.nl

Laten we samen de eerste stap zetten naar een krachtig en zelfverzekerd leven vol potentieel. Je bent het waard!

Wie is je coach?

Hallo, ik ben Paul van der Velde, jouw persoonlijke coach en bondgenoot op je reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heb je het gevoel dat je in de knoop zit, emotioneel of mentaal, op een manier die je voortgang en succes in het leven belemmert? Of het nu in je persoonlijke leven is of in je carrière, ik begrijp hoe vervelend deze ‘knopen’ kunnen zijn. Met plezier en passie heb ik jarenlang mensen geholpen om deze ‘knopen’ te ‘ontwarren’.

Met mijn internationale certificering als NLP trainer/coach en een diepgaand begrip van hoe ons brein werkt, heb ik sinds 1992 een succesvolle coaching methode ontwikkeld. Van bedrijfsleiders tot jongeren, ze hebben allemaal hun veerkracht en vitaliteit hervonden.

Mijn missie, en hetgeen waar ik het meeste voldoening uit haal, is een bijdrage te mogen leveren aan de groei van mensen. En wat nog mooier is, mijn doel is om je de tools en technieken te geven zodat je snel leert hoe je zelf verder kunt, zonder mij dus.

Je hebt de kracht om je eigen ‘knopen’ te ontwarren!

Laat je begeleiden op het pad naar groei, veerkracht en vitaliteit. Samen kunnen we de obstakels overwinnen die je in de weg staan zodat je de vreugde en vrijheid weer ervaart.

Je hebt mij al heel snel niet meer nodig omdat je leert hoe je het nadien zelf kan. Hoe mooi is dat.

Hoe talentvol je ook bent, soms kunnen er onbewuste hobbels zitten. Dan maken we samen het onzichtbare zichtbaar zodat je weer verbonden raakt met wie je bent en wil zijn.

Aanvullende informatie

“Hoe werkt je onderbewuste?”

Het ‘onderbewuste’ is een krachtige, verborgen kracht die alle gedachten en gevoelens bevat die je niet direct opmerkt. De herinneringen, ideeën en gevoelens die hierin zijn opgeslagen, beïnvloeden vaak wat we doen en hoe we reageren. Veel van wat we doen is gebaseerd op wat er in ons onderbewuste zit.

Dit sterke onderbewuste beïnvloedt ons voortdurend, door constant signalen naar ons bewuste brein te sturen. Je merkt deze signalen misschien niet meteen, maar ze zijn er altijd. Soms krijg je ineens gedachten, wensen of dromen. Als deze gedachten of gevoelens je bang maken, probeer je ze vaak terug te duwen naar je onderbewuste.

Je vraagt je misschien af: “Kan ik mijn onderbewuste leren kennen?Het antwoord is: ja!

Je kunt je onderbewuste leren kennen en actief beïnvloeden. Met de juiste technieken kan je negatieve gedachten of herinneringen veranderen. Zo kan je je onderbewuste veranderen van iets ongrijpbaars in iets waardevols dat je helpt groeien.

Misschien vraag je je wel eens af:

  • Waarom gebeuren er steeds vervelende dingen, ook al denk ik positief?
  • Waarom gedraag ik me impulsief, terwijl ik relaxt wil zijn?
  • Wat houdt me tegen om te zeggen wat ik echt voel?
  • Waarom kan ik niet gewoon succesvol zijn?
  • Waarom voel ik me onzeker?

Je onderbewuste is veel sterker dan je bewuste. Door te leren over je onderbewuste, kan je met meer zelfvertrouwen werken aan je toekomst. Met o.a. NLP gaan we werken aan de belangrijkste delen van je onderbewuste. Je kunt nare herinneringen en negatieve emoties veranderen, zodat je een leuker leven krijgt.

Technieken om problemen op te lossen

Leer over technieken die zijn ontworpen om emotionele of mentale blokkades aan te pakken die je tegenhouden. Ik ga enkele van deze technieken delen, maar er zijn er nog veel meer.

Wil je slechte gewoontes veranderen?

Of het nu gaat om roken, te veel eten, hoofdpijn, nagelbijten enzovoort, deze technieken kunnen helpen om je onderbewuste te veranderen. Je kunt je losmaken van emoties die je tegenhouden en je weg naar een beter leven starten.

Heb je het gevoel dat je verleden je steeds weer tegenhoudt?

Je kunt je verleden gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten. Verander de manier waarop je naar je verleden kijkt, zodat het je sterker maakt in plaats van je tegen te houden.

Misschien zit je vast in een angstige reactie, zoals fobieën of vervelende angst.

Mijn technieken kunnen je onderbewuste een nieuwe manier van reageren leren. Je hoeft niet langer last te hebben van deze nare gevoelens. Deze technieken zijn ook goed voor nare ervaringen en fobieën.

Als je het gevoel hebt dat je geen contact meer hebt met je gevoelens, kunnen deze technieken je helpen om weer verbinding te maken met je onderbewuste, je vriend. Het kan je helpen om je weer goed te voelen.

En tenslotte, voor die momenten waarop je sterke vervelende gevoelens wilt verminderen, is er het ‘pulseren van je perceptie’. Dit is een krachtige techniek om negatieve gevoelens zoals woede, zorgen of irritatie te vervangen door positieve gevoelens, zoals ontspanning, zelfvertrouwen, geluk of lachen. Je zult merken dat je voortaan anders reageert op situaties die je vroeger verdrietig maakten.

Holistisch pulseren, een prettige manier van behandelen waarbij het probleem op een natuurlijke manier veranderd.

Geef jezelf de kans om de kracht van deze technieken te ervaren.

Begin vandaag nog met het maken van stappen naar een beter en gelukkiger leven.

Zakelijk

Persoonlijke coaching
Een krachtig persoon straalt vertrouwen uit. Heeft inzicht  en wil ontwikkelen.

Privé

Volwassenen & jongeren

Ben je er klaar voor om tegenslagen moeiteloos te hanteren en stress het hoofd te bieden met kalmte en zekerheid? Het hebben van veerkracht kan een enorm verschil maken in je leven, het stelt je in staat om met volle overtuiging te navigeren door de golven van het leven.

Visualiseer een leven waarin je niet geconsumeerd wordt door de drukte in je hoofd, waarin je jezelf niet constant afvraagt: “Wat denkt de wereld wel niet van mij?” Stel je een leven voor waarin de prestatiedruk die op je schouders wordt gelegd, niet langer een belemmering is, maar eerder een stimulans voor groei en ontwikkeling.

Nu, stel je voor dat dit leven binnen handbereik is, dat je de kracht hebt om deze transformatie te ondergaan. Want als je in jezelf gelooft, ligt er een prachtige toekomst voor je. Een toekomst waarin je onbevreesd je ambities kunt nastreven en je dromen kunt realiseren.

Deze reis begint met een enkele stap: het ontwikkelen van veerkracht en zelfvertrouwen. Sta jezelf toe om deze belangrijke stap te zetten en je te openen voor een wereld vol mogelijkheden. Sta jezelf toe om te geloven in jezelf, want dat is de basis voor een succesvol en bevredigend leven.

Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om te beginnen met geloven in je eigen kracht en potentieel. Het is tijd om te leren omgaan met stress, om de druk te overwinnen en om in jezelf te geloven. Het is tijd voor jouw mooie toekomst.