SmartTyping

In slechts 4½ uur leren typen met 10 vingers!

Blind typen, ofwel typen zonder naar het toetsenbord te kijken, is handig om verschillende redenen:

  1. Snelheid: Wanneer je blind typt, kun je veel sneller typen dan wanneer je naar het toetsenbord kijkt en de toetsen individueel zoekt. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een groot document moet typen of als je veel e-mails of berichten moet beantwoorden.
  2. Nauwkeurigheid: Blind typen helpt ook om typfouten te verminderen omdat je niet hoeft te zoeken naar de juiste toetsen, en dus minder snel per ongeluk de verkeerde toetsen indrukt.
  3. Ergonomie: Door te blind typen hoef je je nek en hoofd niet te buigen om naar het toetsenbord te kijken, wat de kans op nek- en rugpijn kan verminderen.
  4. Efficiëntie: Als je blind typt, hoef je niet na te denken over het typen zelf, waardoor je je meer kunt concentreren op de inhoud van wat je typt. Dit kan je productiviteit verhogen en je helpen om efficiënter te werken.

Kortom, blind typen is een waardevolle vaardigheid die je kan helpen om sneller, nauwkeuriger, ergonomischer en efficiënter te werken.

Blind kunnen typen levert je enorme tijdwinst op

Slechts 30 tot 50% van de Nederlandse beroepsbevolking typt blind met 10 vingers. Dat kost elke dag veel tijd en geld.

De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is vaak laag. Bij het volgen van een online typecursus zakt het lood je in de schoenen. Het duurt maanden en vergt zeer intensieve oefening.

Onze ervaring is dat je sneller leert wanneer je ook plezier hebt in het leerproces. SmartTyping biedt je dit plezier gegarandeerd!

  • Waarom? – slechts 4½ uur en je kan het.
  • Hoe? – Door een unieke nergens anders te vinden opzet.
  • Wat? – Je gaat met een groep de toetsen ‘inslijpen’ met voor jou het beste resultaat.
  • Integratie – Onze kennis van het brein zorgt ervoor dat je het zo onder de knie hebt.

TRAINERS

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer/coach
Kees van Rooijen
Kees van RooijenSenior Trainer/coach