Project omschrijving

Wat is SmartReading?

SmartReading is een manier van visueel lezen en is niet hetzelfde als snellezen. Visueel lezen is op een breinvriendelijke manier lezen. Je leest meerdere regels tot alinea’s tegelijk en je neemt deze direct op. Het visuele lezen zorgt ervoor dat grote gedeeltes tekst worden opgenomen door de rechterhersenhelft functie. De rechterhersenhelft ‘verklankt’ niet maar neemt visueel op. Kortere stukjes van de tekst lees je met de linkerhersenhelft functie die wel verklankt. Visueel lezen biedt de optimale mix tussen beide hersenhelften. Het ‘pratend’ lezen wordt vervangen door visueel lezen, wat veel prettiger en minder vermoeiend is. Door deze manier van lezen zul je geen afleiding hebben van je ‘interne dialoog’, je concentratie schiet omhoog, terugspringen verdwijnt in hoge mate en doordat het geheel visueel is opgenomen ga je veel gemakkelijker verbanden leggen.

Europees gepatenteerd
SmartReading is sinds 1991 ervaren in het breinvriendelijk leren en lezen. We zijn dan ook niet voor niets een Europees gepatenteerd training instituut dat al vele duizenden mensen heeft mogen trainen.

Door de jarenlange ervaring en feedback van cursisten kunnen we hardop zeggen dat de combinatie van SmartReading en mindmappen een ontzettend gunstig effect heeft op dyslexie. Bij dyslexie gaat het om tekorten in het decoderen en spellen van woorden. Door SmartReading leer je visueel lezen waardoor je veel minder zult verklanken en gemakkelijk door een tekst heen zult gaan.

Duizenden anderen die je zijn voorgegaan weten dat SmartReading werkt en om niet alleen informatie uit eerste hand te geven zie de voorbeelden van studenten die deze training hebben gedaan.

  • Waarom? – up to date te blijven.
  • Hoe? – Door een unieke opzet, visueel lezen.
  • Wat? – Je gaat blended leren met voor jou het beste resultaat.
  • Integratie – Onze kennis van het brein zorgt ervoor dat je het zo onder de knie hebt.

SmartReading is een product van Global Edutainment.

Voor aanvullende informatie zie SmartReading.nl

Zo opgezet dat je het snel leert

De nieuwste technieken over het brein zijn in de smartmethode verwerkt.

Bouw aan je toekomst, samen met Global Edutainment

Zorg dat je goed geïnformeerd blijft met SmartReading.

Inschrijven

TRAINERS

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer/coach
Kees van Rooijen
Kees van RooijenSenior Trainer/coach
Steve De Weerdt
Steve De WeerdtSenior Trainer/Coach Belgie

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Trainingen die je carrière bevorderen.