Peter Plusquin

Zaakvoerder, trainer coach in Belgie

Peter Plusquin is oprichter, zaakvoerder en bezieler van het opleidings- en coachingsbureau Global Edutainment BVBA. Als gecertificeerde coach en trainer begeleidt hij samen met zijn team professionals in het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit en in het makkelijker bereiken van hun doelen.

Hij starte zijn carrière als trainer door in 2006 de SmartReading® training naar België en Luxemburg te halen. SmartReading® is een gepatenteerde methode om sneller en effectiever geschreven informatie te lezen, te verwerken en te onthouden.

Samen met Paul van der Velde, de ontwikkelaar van de methode, schreef hij het boek ‘SmartReading : lees een boek per uur’. Dit boek is ruim 200 bladzijden dik. De gehele SmartReading methode wordt hierin beschreven met voorbeelden en opdrachten. Het boek is verschenen in februari 2012 en er werden reeds meer dan 4000 exemplaren van verkocht.

Om het beste in anderen naar boven te halen, laat Peter zich inspireren door zijn kennis over de werking van het brein en zijn kunnen als NLP Master Practitioner. Hij is mede-organisator van het Coach Café Leuven: dit is een maandelijkse bijeenkomst waar een collega gastspreker zijn/haar expertise op het vlak van coaching komt toelichten. Peter is de bezieler van “Tijd voor het echte werk”, een coachingtraject voor ondernemende mensen op zoek naar meer kwaliTIJD en zingeving.

Kenmerkend is Peters rustige, doch doeltreffende manier van aanpak: no-nonsense, to-the-point en meteen toepasbaar. Doel is het realiseren van een duurzame gedragsverandering in efficiënter werken bij elke deelnemer.

Peter werkt samen met een team van ervaren trainers, die worden ingezet al naargelang de aard van de opdracht en hun expertise.