Onze missie

Welkom bij Global Edutainment

Voor de beste “breinvriendelijke” trainingen

De oprichting van Global Edutainment in 1991 begon met individuele coachings. Al snel kwam de vraag naar communicatie-, managementtrainingen en workshops. De bijzondere snelleesmethode SmartReading is één van de eerst ontwikkelde trainingen geweest en met succes. SmartTyping, blind met 10 vingers leren typen in 4½ uur is een ander uniek product. Persoonlijke ontwikkeling is ook gegarandeerd middels onze communicatietrainingen. Inmiddels werkt Global Edutainment wereldwijd met meerdere trainers. Voor open inschrijving kun je terecht op ons opleidingsinstituut te Hillegom.

Onze missie

Een bijdrage zijn in de groei van jou en onszelf.

Onze filosofie

Gewoon doen waar we goed in zijn en de beste resultaten halen.

Door leren leuk te laten zijn leer je met plezier nieuwe inzichten en vaardigheden.
Je treft een prettige trainingsomgeving aan, wat essentieel is om makkelijk te ontwikkelen. Wij werken op basis van openheid, respect en vertrouwen. Training geven is onze passie en wij inspireren onszelf tot kwalitatief hoogstaande trainingen en workshops en geven uitsluitend trainingen waar we goed in zijn.
“Wanneer je iets weet kun je het gebruiken. Wanneer je het beheerst, bèn je het.”

Onze belofte

Gegarandeerd fascinerende trainingen.

Enorme efficiëntieslag in je werk. Geweldige persoonlijke groei. Tijd- en financiële winst. Door onze persoonlijke en integere benadering worden we opnieuw ingeschakeld voor verdieping- en thematrainingen.

Onze manier van werken

Afstemming op jouw leerdoelen.

Sinds 1991 leert de ervaring ons dat een vast stramien zelden écht is afgestemd op de leerdoelen. Wanneer wij inzicht hebben in het werkelijke leerdoel, sluiten onze trainingen naadloos aan door een mix van onze modules. Zo komen we ook tot een reële budgetinschatting. Wij durven “nee” te zeggen wanneer een aanvraag niet binnen onze competenties ligt. Innovatief opleiden zien we als een belangrijk instrument voor ontwikkeling en vernieuwing. De trainingen en workshops zijn gericht op de ‘leerlagen’ denken, voelen en doen, waardoor de hoogst mogelijke Integratie ontstaat.

Samen komen we tot een combinatie van ‘playfulness’, hard werken en concrete resultaten.