Wat is het verschil tussen SmartTyping en online leren typen?

Online

Met het online aanleren horen te vaak dat het niet lukt om de motivatie of discipline op te brengen om het online aanleren te voltooien. Zonde van het geld en je tijd.

SmartTyping
Door klassikaal in 4½ uur het aan te leren is de motivatie om door te gaan groot. Dit rechtvaardigt de tijdsinvestering van 4½ uur en de geringe investering.

Online

Het lood zakt in je schoenen omdat het maar niet wil lukken, ondanks het eeuwige herhalen. Het is eerder een last dan dat het leuk is om te doen.

SmartTyping

SmartTyping leert je door verhalen, muziek, kleuren en plaatjes de toetsen en hun plek in in 4½ uur op het toetsenbord te vinden. Je slaat de toetsen met heel veel handigheid op in je hoofd om ze daarna nooit meer te vergeten.

Daarna online
SmartTesting; uniek online oefen- en opvolgsysteem
Voor aanvang van de training doe je online een nulmeting. Hierbij wordt nauwkeurig gemeten met welke snelheid en accuratesse je nu typt.

Na de 4½ uur durende training oefen je 3 weken in het online follow-up systeem. Dat is leuk omdat je de toetsen al blindelings weet te vinden. Je krijgt direct feedback vanuit het systeem over de geleverde prestatie.

Na 6 weken leg je een evaluatie af, waaruit zal blijken dat je een progressie van gemiddeld 20% hebt gemaakt ten opzichte van je nulmeting.

Online

Geen communicatie met een trainer waaraan je je vragen kunt stellen

SmartTyping

Direct contact in de 4½ uur durende training. Bij het online verder integreren kun je altijd terugvallen op je eigen trainer. Zowel per e-mail als telefonisch.

Online

Online wordt er niet gezien hoe je houding is en dat kan behoorlijk vervelende gevolgen hebben zoals bijvoorbeeld RSI en nekklachten.

SmartTyping

Voorkom RSI en andere vervelende klachten omdat je trainer ziet wat je doet en je kan corrigeren.