NLP Business

Met de Nieuwste kennis over het brein het onzichtbare zichtbaar maken. NLP Business in 3 dagen.

Wat is NLP?

Neuro Linguistisch Programmeren, afgekort NLP is de sleutel tot zelfkennis, verandering en effectieve communicatie. Je leert dat niet de omstandigheden bepalend zijn voor je gevoel, maar de manier waarop jij met de omstandigheden omgaat. NLP helpt je om je meer bewust te worden van jouw mogelijkheden door gebruik te maken van kennis en ervaring uit de communicatiewetenschap, filosofie, psychologie, taalkunde, antropologie en gedragsleer.

Rust en vertrouwen in de toekomst!

 • Waarom? – Zou je makkelijker willen samenwerken met anderen? Flexibel willen zijn in de meeste situaties en goed willen kunnen communiceren? Vertrouwen creëren en echt goede verbinding met anderen willen kunnen aangaan? Efficiënter willen werken, dan is NLP echt iets voor jou. Ook juist wanneer je agile en/of je in een scrum team werkt?
 • Hoe? – Je krijgt niet alleen theorie mee over NLP, er wordt ook veel geoefend met elkaar. Tijdens het oefenen worden confrontaties, in een veilige setting, niet vermeden en lastige praktijksituaties worden via de NLP-methode geanalyseerd. Hierdoor kan je na afloop direct in je eigen praktijksituatie NLP toepassen. Niet alleen effectief voor jezelf maar ook voor het team waarin je werkt.
 • Wat? – Je gaat drie dagen als groep trainen. Omdat je als groep met NLP gaat werken en een ieder al verschillend is ten opzichte van elkaar, ervaar je direct wat NLP in de praktijk voor je betekent.
 • Integratie – NLP gebruik je in alle dagelijkse omstandigheden op je werk maar ook bij jou thuis en in al je relaties. Hiermee integreer je het geleerde. NLP is in alle opzichten een verrijking voor de geest en voor jouw persoonlijke performance.
 • Toekomst – Je gaat je (onbewuste) potentieel gebruiken met een positieve impact op je toekomst. Jouw richting wordt duidelijk.

Nieuwste kennis over het brein

We hebben de nieuwste kennis over ons brein en hoe de neurologische paden worden aangelegd in de NLP Business verwerkt. Het lijkt alsof alles wat met onzichtbare inkt geschreven staat helder wordt. Je gaat bewuster leven en opnieuw genieten. Van veel ervaringen uit je eerdere levensjaren ben je je niet meer bewust, maar ze zijn er nog wel. Sommige ervaringen sturen je in een gewenste en sommige in een ongewenste richting. Deze patronen leer je herkennen om meer richting te geven aan je denken, doen en voelen.

NLP Business

Zeer goed. Ik heb veel geleerd van Paul en ben blij deze training gevolgd te hebben. Hierdoor heb ik nu een andere kijk op het gedrag van de mens. De trainer had een fijne open houding. Samantha Valkenburg
Ik kwam sceptisch naar de training. Ratelband gehalte? Sectarisch? Ik had veel van anderen over NLP gehoord. Niks is minder waar. Wat een gave technieken en hoe verhelderend. Het heeft mij de ogen geopend over menselijk gedrag, communicatie naar anderen en met jezelf. Echt Top Hans de Bruin
Super leuke trainer die begrijpt hoe je een training moet geven. Hij kan zich heel goed verplaatsen in jouw situatie geen vraag is gek genoeg. Al met al een top trainer. Elina Bornebroek
Onderzoekend, open en verfrissend om op deze manier naar jezelf en je omgeving te kijken. Dank je wel! René van Drunen  
Een training die je echt aan het denken zet. Over jezelf en andere. De meeste dingen kun je gelijk toepassen en uitproberen. Het is wonderlijk te zien hoe onze taal creëert. Paul pakt het praktisch en inspirerend aan. Eline van Apeldoorn

Mega interessante materie. NLP als methodiek past goed bij mij. Fijn om allerlei verschillende dingen aan te raken. Je challenged goed en komt met duidelijke voorbeelden. De structuur van de training en communicatie er omheen kan beter: Ik heb geen mail met opdracht gehad. Voorbereiding o.i.d. ook niet helemaal helder. Gelukkig maakt me dat niet echt uit want ik ben een beetje een uitsteller. Smaakt naar meer! Heb ik al veel aan! Bedankt Paul! Groet.
Arlette Reneman

Paul heeft mij in de cursus NLP praktische handvatten gegeven hoe ik beter kan omgaan met mijn communicatie, overtuigingen en handelen. Want vaak is het aan mij, zo blijkt ook in de praktijk, om communicatie te sturen. Prachtige voorbeelden, verhalen, oefeningen en een oneindige positiviteit. Dank je wel! Graag tot het vervolg. Martijn Vos

NLP in de praktijk – Feedback. In deze 3-daagse training heb ik mijzelf beter leren kennen. Ik heb een aantal nuttige handvatten en methodes geleerd die mij beter leren omgaan met bepaalde situaties, waardoor ik mij bewuster ben van mijn eigen valkuilen. Ik heb de cursus als een prettige prikkeling voor de geest ervaren. Bedankt Paul!
Ron Gressie

Deze training NLP heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen handelen en communicatie. Gedachtes kun je sturen om zo het positieve uit jezelf te kunnen halen. Erg fijn! Paul, ontzettend bedankt voor je enthousiasme en positieve manier van cursus geven!
Zita Staal-Stoetman

Ik vind deze cursus interessant. Bij deze cursus leer ik hoe ik ben en hoe ik met mijn gedachten om ga.
Yulianti Barata

Zeer goede cursus met goede handvatten om jezelf te verrijken. Een spiegel voor je ziel!
H. Gallard

Ik ben in mijn leven altijd op zoek hoe ik menselijke interactie/communicatie beter kan begrijpen en kan toepassen. Ik heb daar een intrinsieke motivatie voor. Deze training heeft me ECHT nieuwe inzichten gegeven en tools om praktisch mee aan de slag te gaan. Voor mij heel waardevol!!!
Marlies van Schie

Wat doe je bewust en wat doe je onbewust

Sociale vaardigheden zijn prachtige eigenschappen die je nodig hebt om goed met de ander te kunnen omgaan.

Communiceer effectiever om invloed te hebben, voor je leiderschap, het managen en om te inspireren.

“Programma, programmeren”

Je zou kunnen zeggen dat het ‘onderbewustzijn’ alle psychische processen omvat die het bewustzijn niet waarneemt. De voorstellingen, gedachten en herinneringen die in het onderbewustzijn opgeslagen zijn hebben vaak een bepalende invloed op onze bewuste reacties. Je hebt je in het verleden op een onbewuste manier geprogrammeerd.

“Hoe uit het onderbewustzijn zich?”

Het onderbewustzijn beïnvloedt het bewustzijn door voortdurend signalen te sturen. Van deze signalen merk je niks maar toch zijn ze er. Herken je dat je soms ook plotseling optredende gedachten, wensen of fantasieën hebt? Wanneer je deze beangstigend vindt wil je ze liever kwijt, en dring je ze terug naar waar ze vandaan kwamen, je onderbewustzijn.

“Kan je het onderbewustzijn leren kennen?”

Ja, je kunt jouw onderbewustzijn leren kennen en bewust activeren. Met de juiste NLP-technieken ben je in staat om verdrongen gedachten of gebeurtenissen te transformeren.

“Stel je jezelf weleens deze vragen?”

 • Ik denk positief maar er gebeuren steeds vervelende dingen, hoe kan dat nou?
 • Ik ben denk ik wel relaxed en toch, waarom gedraag ik me zo impulsief?
 • Wat houdt me tegen om mijn ware gevoelens te uiten?
 • Waarom kan ik nou niet gewoon succesvol zijn?
 • Waarom voel ik me zo onzeker?

Je onderbewustzijn is veel groter en sterker dan je bewustzijn. Door helder zicht te krijgen op je onderbewustzijn creëer je de mogelijkheid voor jezelf om met zelfvertrouwen een stevig fundament leggen voor je toekomst. Met NLP gaan we met de belangrijkste functies van het onderbewuste werken. Je zet je onderdrukte herinneringen en onopgeloste negatieve emoties om en creëer je een vrijer en prettiger leven.

Wat ga je ontdekken?

 • Snel en goed contact opbouwen met je omgeving
 • Betere relaties opbouwen en in stand houden
 • Verbeterde zelfkennis en zelfbegrip
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen en behouden
 • Je doelen makkelijker bereiken
 • Motivaties in jezelf en anderen aanboren
 • Meester worden over je eigen gedrag
 • Herkennen en ontwikkelen van jouw non-verbale communicatie
 • Beperkende overtuigingen omvormen tot succes
 • Gefocust blijven op de essentie van je leven
 • Balans vinden tussen werk en privé
 • Irritaties en negatieve gevoelens omzetten in kracht
 • Je gaat je (onbewuste) potentieel gebruiken
 • Meer dan mindfull leven

Wil je een krachtig persoon zijn?
Iemand met veel zelfvertrouwen, gerespecteerd en geliefd zijn, dan is NLP Business voor jou!

Krijg grip op je leven door grip te krijgen op je onbewuste patronen.

To the point en precies op maat gemaakt om wat je wenst snel te leren. Geen trainingen van de plank omdat we altijd eerst interviews doen.

Bouw aan je toekomst, met de volgende trainingsonderdelen:

 • Versterkende overtuigingen van NLP
 • Veranderingstechnieken
 • Waarnemingstechnieken
 • Patroonherkenning
 • Communicatiestijlen
 • Ook heel veel plezier!

Deze training kan bijvoorbeeld uit 3 dagen bestaan met steeds een tussenliggende periode van circa 3 a 4 weken.

Vrijblijvend voorstel

Je kunt geheel vrijblijvend een voorstel ontvangen. Zo krijg je een idee van de In Company opzet. Het voorstel is helder en transparant. Graag bespreken we wat er nodig is om tot een goed voorstel te komen.

TRAINERS

 Paul van der Velde - internationaal gecertificeerd NLP trainer / Creative lifecoach
Paul van der Velde - internationaal gecertificeerd NLP trainer / Creative lifecoach
 Kees van Rooijen - Master NLP trainer / Creative lifecoach
Kees van Rooijen - Master NLP trainer / Creative lifecoach

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Trainingen die je carrière bevorderen.