Waar wil je aan werken?

Aan bijvoorbeeld stress / burnout / overspannenheid / omgaan met verandering / Covid issues etc.

Wil je je zekerder voelen, zelfvertrouwen ontwikkelen, geen faalangst meer hebben of iets anders?
Neem dan gerust contact met me op voor een verkennend gesprek. Per telefoon of e-mail.

0654 39 85 21      paul@globaledutainment.nl

Online coaching is van vandaag

Online coaching is van vandaag en kent weinig belemmering meer. Eerst doen we een verkennend gesprek. Is de vertrouwensband er, dan kom je snel tot de kern en deel je gemakkelijk wat er in je omgaat. Je gaat je doel dan ook eerder bereiken door microlearning. Microlearning betekent dat je met korte en intensieve contactmomenten je doel in kortere tijd bereikt omdat je de inzichten direct toepast. Met online coaching ben ik altijd in de buurt omdat je overal kunt inloggen. Dit alles zonder reistijd en in je eigen vertrouwde omgeving met je computer, laptop, tablet of telefoon.

Een goed gesprek hebben terwijl je niet fysiek in dezelfde ruimte bent kan dus heel goed. Wel even een afspraak met me maken natuurlijk.

“Hoe uit het onderbewustzijn zich?”

Je zou kunnen zeggen dat het ‘onderbewustzijn’ alle psychische processen omvat die het bewustzijn niet waarneemt. De voorstellingen, gedachten en herinneringen die in het onderbewustzijn opgeslagen zijn hebben vaak een bepalende invloed op onze bewuste reacties. Je hebt je in het verleden op een onbewuste manier geprogrammeerd.

Het onderbewustzijn beïnvloedt het bewustzijn door voortdurend signalen te sturen. Van deze signalen merk je niks maar toch zijn ze er. Herken je dat je soms ook plotseling optredende gedachten, wensen of fantasieën hebt? Wanneer je deze beangstigend vindt wil je ze liever kwijt, en dring je ze terug naar waar ze vandaan kwamen, je onderbewustzijn.

“Kan je het onderbewustzijn leren kennen?”

Ja, je kunt jouw onderbewustzijn leren kennen en bewust activeren. Met de juiste NLP-technieken ben je in staat om verdrongen gedachten of gebeurtenissen te transformeren.

“Stel je jezelf weleens deze vragen?”

  • Ik denk positief maar er gebeuren steeds vervelende dingen, hoe kan dat nou?
  • Ik ben denk ik wel relaxed en toch, waarom gedraag ik me zo impulsief?
  • Wat houdt me tegen om mijn ware gevoelens te uiten?
  • Waarom kan ik nou niet gewoon succesvol zijn?
  • Waarom voel ik me zo onzeker?

Je onderbewustzijn is veel groter en sterker dan je bewustzijn. Door helder zicht te krijgen op je onderbewustzijn creëer je de mogelijkheid voor jezelf om met zelfvertrouwen een stevig fundament te leggen voor je toekomst. Met NLP gaan we met de belangrijkste functies van het onderbewuste werken. Je zet je onderdrukte herinneringen en onopgeloste negatieve emoties om en creëer je een vrijer en prettiger leven.

Paul van der Velde

Wat doe ik al jaren met veel plezier?

Werken met prachtige mensen die soms een beetje in de knoop zitten. Een emotionele of mentale knoop wat een verder proces in de weg kan staan. Ik help je om te ‘ontknopen’ zodat je in alle vrijheid zowel privé als in je werk verder kunt. Met NLP veerkracht en vitaliteit ontwikkelen.

Wat maakt mij uniek?

Ik ben internationaal gecertificeerd NLP trainer/coach en werk met de laatste kennis van ons brein. Sind 1992 heb ik mijn eigen succesvolle manier van werken ontwikkeld. Ik coach zowel in het bedrijfsleven als met jongeren/studenten en ouders. Mijn missie voor succes; “Een bijdrage mogen zijn in de groei van mensen.”

Je hebt mij al heel snel niet meer nodig omdat je ook leert hoe je het nadien zelf kan. Hoe mooi is dat.

Hoe talentvol iemand ook is, soms kunnen er onbewuste hobbels zitten. Dan maken we samen het onzichtbare zichtbaar zodat je weer verbonden raakt met wie je bent en wil zijn.

Internationaal gecertificeerd NLP trainer-coach /  Positieve Psychologie / RET / Science of Mind / Action Learning Foundation / 30 jaar ervaring.

Het eerste gesprek van een kwartier is kosteloos.

In een kwartier weten we samen of het zin heeft om door te gaan.

0654398521

Of maak een beeldbel afspraak.

Afspraak maken kan hier.

Gesprek met elkaar

Nadat we samen, over en weer, informatie hebben ingewonnen en de doelstelling duidelijk is gaan we na welke ‘ontknoping’ nuttig is. Dit eerste gesprek van maximaal een half uur is kosteloos.

Ontknopingstechnieken

Er zijn vele emotionele of mentale ‘ontknopingstechnieken’ die jouw proces naar vrijheid kunnen inluiden. Ik beschrijf er hieronder enkelen maar er zijn er nog veel meer.

Gedragsveranderingen

Intern en extern gedrag zoals bijvoorbeeld: roken, overeten, hoofdpijnen, nagelbijten, stotteren. Veel onnuttig gedrag of symptoom kan ontknoopt worden. Door de ontknoping her-programmeer je jouw onderbewustzijn.
Waar je emotioneel aan gehecht bent week je los.

Kracht halen uit je verleden, jouw geschiedenis

Wanneer je het gevoel hebt dat er steeds iets uit je verleden is wat je maar blijft beperken. Je wilt naar links maar wordt als het ware steeds naar rechts getrokken. Het blijft je maar beperken.
Je gaat je zelfvertrouwen versterken en op een positieve manier je verleden zien.

Het domino-effect

Wanneer er iets is wat je naar een beperkend of ongepast gevoel leidt creëren we een nieuwe richting.
Je zal je weer vermogend en nuttige voelen.

Beschermingsmechanisme

Geschikt voor fobieën of elke respons van het traumatische type. Wanneer je terugvalt in het onnuttig gevoel van een ervaring en je steeds ervaart geen enkele andere keuze te hebben. Na deze interventie zal je onderbewustzijn een andere keuze hebben waardoor je ervan verlost bent.
Ook geschikt voor fobieën en de meer ernstigere vorm van trauma’s.

Contact met je onderbewustzijn, je bondgenoot

Als je ongewenst afgesloten bent van je gevoelens.
Je zal je weer compleet en heel voelen.

Pulseren van je perceptie

Wanneer het nodig is om bepaalde gevoelens te neutraliseren of de intensiteit van een gevoelsrespons te verminderen. Een krachtige techniek om negatieve gevoelens of emoties kwijt te raken zoals woede, zorgen of ergernis. Je vervangt deze door een meer vindingrijke staat – zoals ontspanning, zelfvertrouwen, geluk of lachen.
Wanneer je een situatie tegenkomt die je vroeger verdriet deed, zal je er neutraal of positief op reageren

Zakelijk

Persoonlijke coaching
Een krachtig persoon straalt vertrouwen uit. Heeft inzicht  en wil ontwikkelen.

Teamcoaching
Heb impact4elkaar en versterk je teamontwikkeling door de combinatie van online leren en intensieve coaching. Kom tot tot de essentie van vraagstukken en los ze op. Een methode om tot een scherpe definitie van het probleem en de oplossing te komen.

Privé volwassenen & voor jongeren

Wanneer jij veerkracht hebt zal je stress en tegenslag veel makkelijker aankunnen. Je leert omgaan met stress, al die gedachten in je hoofd, wat zal de wereld wel niet van me denken en de prestatiedruk die zo van je wordt verlangt.

Wanneer jij gelooft in jezelf zal je een fijne toekomst hebben.