Project omschrijving

Waar wil je aan werken?

Aan bijvoorbeeld stress / burnout / overspannenheid / omgaan met verandering / Covid issues etc.

Wil je je zekerder voelen, zelfvertrouwen ontwikkelen, geen faalangst meer hebben of iets anders?
Neem dan gerust contact met me op voor een verkennend gesprek. Per telefoon of e-mail.

0654 39 85 21      paul@globaledutainment.nl

Online coaching is van vandaag

Online coaching is van vandaag en kent weinig belemmering meer. Eerst doen we een verkennend gesprek. Is de vertrouwensband er, dan kom je snel tot de kern en deel je gemakkelijk wat er in je omgaat. Je gaat je doel dan ook eerder bereiken door microlearning. Microlearning betekent dat je met korte en intensieve contactmomenten je doel in kortere tijd bereikt omdat je de inzichten direct toepast. Met online coaching ben ik altijd in de buurt omdat je overal kunt inloggen. Dit alles zonder reistijd en in je eigen vertrouwde omgeving met je computer, laptop, tablet of telefoon.

Een goed gesprek hebben terwijl je niet fysiek in dezelfde ruimte bent kan dus heel goed. Wel even een afspraak met me maken natuurlijk.

“Hoe uit het onderbewustzijn zich?”

Je zou kunnen zeggen dat het ‘onderbewustzijn’ alle psychische processen omvat die het bewustzijn niet waarneemt. De voorstellingen, gedachten en herinneringen die in het onderbewustzijn opgeslagen zijn hebben vaak een bepalende invloed op onze bewuste reacties. Je hebt je in het verleden op een onbewuste manier geprogrammeerd.

Het onderbewustzijn beïnvloedt het bewustzijn door voortdurend signalen te sturen. Van deze signalen merk je niks maar toch zijn ze er. Herken je dat je soms ook plotseling optredende gedachten, wensen of fantasieën hebt? Wanneer je deze beangstigend vindt wil je ze liever kwijt, en dring je ze terug naar waar ze vandaan kwamen, je onderbewustzijn.

“Kan je het onderbewustzijn leren kennen?”

Ja, je kunt jouw onderbewustzijn leren kennen en bewust activeren. Met de juiste NLP-technieken ben je in staat om verdrongen gedachten of gebeurtenissen te transformeren.

“Stel je jezelf weleens deze vragen?”

  • Ik denk positief maar er gebeuren steeds vervelende dingen, hoe kan dat nou?
  • Ik ben denk ik wel relaxed en toch, waarom gedraag ik me zo impulsief?
  • Wat houdt me tegen om mijn ware gevoelens te uiten?
  • Waarom kan ik nou niet gewoon succesvol zijn?
  • Waarom voel ik me zo onzeker?

Je onderbewustzijn is veel groter en sterker dan je bewustzijn. Door helder zicht te krijgen op je onderbewustzijn creëer je de mogelijkheid voor jezelf om met zelfvertrouwen een stevig fundament te leggen voor je toekomst. Met NLP gaan we met de belangrijkste functies van het onderbewuste werken. Je zet je onderdrukte herinneringen en onopgeloste negatieve emoties om en creëer je een vrijer en prettiger leven.

Paul van der Velde

Wat doet een creative lifecoach?

Werken met prachtige mensen die soms een beetje in de knoop kunnen komen. Een emotionele of mentale knoop wat een verder proces in de weg kan staan. Ik help je om te ‘ontknopen’ zodat je in alle vrijheid zowel privé als in je werk verder kunt. Met positieve psychologie veerkracht en vitaliteit ontwikkelen.

Wat maakt mij uniek?

Ik werk met de laatste kennis van ons brein, emoties en gedrag en heb vanaf 1992 mijn eigen manier van werken ontwikkeld. Veelal in het bedrijfsleven en met jongeren. Mijn missie voor succes; “Een bijdrage mogen zijn in de groei van mensen.”

Je hebt mij al heel snel niet meer nodig omdat je ook leert hoe je het nadien zelf kan. Hoe mooi is dat.

Hoe talentvol iemand ook is, soms kunnen er onbewuste hobbels zitten. Dan maken we samen het onzichtbare zichtbaar zodat je weer verbonden raakt met wie je bent en wil zijn.

Internationaal gecertificeerd NLP trainer / Creative lifecoach / Positieve Psychologie / RET / Science of Mind / Action Learning Foundation / 30 jaar ervaring.

Erkenningen

Je kunt bij ons de volgende tests doen:

Disk persoonlijkheidstest

Klik hier voor meer informatie over de disk persoonlijkheidstest

Disk scan

Klik hier voor meer informatie over de disk scan

Jung persoonlijkheidstest

Klik hier voor meer informatie over de Jung persoonlijkheidstest

Kerntyperingtest

Klik hier voor meer informatie over de Kerntyperingtest

Nederlandse persoonlijkheidstest

Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse persoonlijkheidstest

Persoonlijheidstest

Klik hier voor meer informatie over de Persoonlijheidstest

Werkstijltest

Klik hier voor meer informatie over de Werkstijltest

Het is wel verstandig om eerst contact te hebben

Het is verstandig om eerst te overleggen of de test die je wenst te doen wel oplevert wat je wil. Wanneer je de test hebt gedaan bespreken we deze met elkaar.

Klik hier en we nemen contact met je op

Over tests op internet

Het internet is bezaaid met tests en hoe bepaal je nu of een test ‘goed’ of ‘slecht’ is?

Hieronder vind je kwaliteitstips om de waarde van een test te beoordelen.

Validiteit.

Meet de test wat deze zegt te meten. Bijvoorbeeld: meet een thermometer daadwerkelijk hoe warm het is in graden Celsius of meet deze heel iets anders. Bijvoorbeeld de luchtdruk?

Betrouwbaarheid.

De test dient iedere keer dat je deze doet, ongeveer dezelfde uitslag te geven. Als het in een bepaalde ruimte altijd 15 graden Celsius is, dient een betrouwbare thermometer dit ook altijd aan te geven. En niet de ene keer 11 graden, en de andere keer 19 graden. Dit lijkt simpelere dan het is. Vooral bij tests die iets zeggen over iemands persoonlijkheid.

Normering.

Bij een test wordt doorgaans gekeken in welke mate je bepaalde kenmerken bezit in verhouding tot anderen. Bijvoorbeeld om te kijken hoe ondernemend je bent ten opzichte van anderen. Helaas is het zo dat er op internet veel gratis tests worden aangeboden die geen resultaat geven op basis van een vergelijking tussen jou en een normgroep. De maker van de test heeft dan zelf bedacht wat een hoge of lage score is (bepalen van normscore is nogal tijdrovend en duur).

Normgroep. Een ‘goede’ test heeft altijd een goede normgroep, het liefst een Nederlandse. Want culturele verschillen, die tussen Nederlanders en bijvoorbeeld Amerikanen, kunnen groot zijn.

Onderwerp.

Daarnaast dien je te realiseren dat tests slechts een heel specifiek gedeelte meten. Je kunt mensen bijvoorbeeld testen op intelligentie. Er zijn verschillende IQ-tests die een betrouwbare uitslag geven. Alleen meet de ene IQ-test een ander soort intelligentie dan de andere IQ-test. En de laatste tijd is men bijvoorbeeld van mening dat je naast IQ ook emotionele intelligentie (EQ) zou moeten meten. Tests mogen daarom nooit tot erg vèrgaande uitspraken leiden.

Transparantie.

Hiermee wordt bedoeld of duidelijk is hoe de rapportage tot stand komt. Een uitgebreide rapportage zonder duidelijke opbouw en score uitleg dien je te lezen met een korrel zout dus. Een kwalitatief goede test heeft niets te verbergen.

Lengte vragenlijst.

Hoe korter de vragenlijst, hoe minder de test meet. Het is onmogelijk om met 10 vragen iemands IQ goed te meten.

Auteur/ organisatie.

Wie is de auteur van de test? Een test zonder bronvermelding dien je niet serieus te nemen. Vaak zijn deze gewoon zonder kennis van zaken gemaakt. Ook de organisatie of het bedrijf kan een indicatie geven.

Spelfouten.

Een test met spelfouten is doorgaans minder goed dan een test zonder spelfouten.

Datum.

Een ‘goede’ test is niet te oud. Op tests die in de laatste vijf jaar zijn gemaakt kun je meer vertrouwen dan op een oudere test.

Bron: testingtalents.nl
Erkenningen, klik hier

Het eerste gesprek van een kwartier is kosteloos.

In een kwartier weten we samen of het zin heeft om door te gaan.

0654398521

Of maak een beeldbel afspraak.

Afspraak maken kan hier.

Gesprek met elkaar

Nadat we samen, over en weer, informatie hebben ingewonnen en de doelstelling duidelijk is gaan we na welke ‘ontknoping’ nuttig is. Dit eerste gesprek van maximaal een half uur is kosteloos.

Ontknopingstechnieken

Er zijn vele emotionele of mentale ‘ontknopingstechnieken’ die jouw proces naar vrijheid kunnen inluiden. Ik beschrijf er hieronder enkelen maar er zijn er nog veel meer.

Gedragsveranderingen

Intern en extern gedrag zoals bijvoorbeeld: roken, overeten, hoofdpijnen, nagelbijten, stotteren. Veel onnuttig gedrag of symptoom kan ontknoopt worden. Door de ontknoping her-programmeer je jouw onderbewustzijn.
Waar je emotioneel aan gehecht bent week je los.

Kracht halen uit je verleden, jouw geschiedenis

Wanneer je het gevoel hebt dat er steeds iets uit je verleden is wat je maar blijft beperken. Je wilt naar links maar wordt als het ware steeds naar rechts getrokken. Het blijft je maar beperken.
Je gaat je zelfvertrouwen versterken en op een positieve manier je verleden zien.

Het domino-effect

Wanneer er iets is wat je naar een beperkend of ongepast gevoel leidt creëren we een nieuwe richting.
Je zal je weer vermogend en nuttige voelen.

Beschermingsmechanisme

Geschikt voor fobieën of elke respons van het traumatische type. Wanneer je terugvalt in het onnuttig gevoel van een ervaring en je steeds ervaart geen enkele andere keuze te hebben. Na deze interventie zal je onderbewustzijn een andere keuze hebben waardoor je ervan verlost bent.
Ook geschikt voor fobieën en de meer ernstigere vorm van trauma’s.

Contact met je onderbewustzijn, je bondgenoot

Als je ongewenst afgesloten bent van je gevoelens.
Je zal je weer compleet en heel voelen.

Pulseren van je perceptie

Wanneer het nodig is om bepaalde gevoelens te neutraliseren of de intensiteit van een gevoelsrespons te verminderen. Een krachtige techniek om negatieve gevoelens of emoties kwijt te raken zoals woede, zorgen of ergernis. Je vervangt deze door een meer vindingrijke staat – zoals ontspanning, zelfvertrouwen, geluk of lachen.
Wanneer je een situatie tegenkomt die je vroeger verdriet deed, zal je er neutraal of positief op reageren

Zakelijk

Persoonlijke coaching
Een krachtig persoon straalt vertrouwen uit. Heeft inzicht  en wil ontwikkelen.

Teamcoaching
Heb impact4elkaar en versterk je teamontwikkeling door de combinatie van online leren en intensieve coaching. Kom tot tot de essentie van vraagstukken en los ze op. Een methode om tot een scherpe definitie van het probleem en de oplossing te komen.

Ik wordt graag teruggebeld

Privé volwassenen & voor jongeren

Wanneer jij veerkracht hebt zal je stress en tegenslag veel makkelijker aankunnen. Je leert omgaan met stress, al die gedachten in je hoofd, wat zal de wereld wel niet van me denken en de prestatiedruk die zo van je wordt verlangt.

Wanneer jij gelooft in jezelf zal je een fijne toekomst hebben.

Ik word graag teruggebeld