Project omschrijving

Waar wil je aan werken?

Aan bijvoorbeeld stress / burnout / overspannenheid / omgaan met verandering / Covid issues etc.

Wil je je zekerder voelen, zelfvertrouwen ontwikkelen, geen faalangst meer hebben of iets anders?
Neem dan gerust contact met me op voor een verkennend gesprek. Per telefoon of e-mail.

0654 39 85 21      paul@globaledutainment.nl

Online coaching is van vandaag

Online coaching is van vandaag en kent weinig belemmering meer. Eerst doen we een verkennend gesprek. Is de vertrouwensband er, dan kom je snel tot de kern en deel je gemakkelijk wat er in je omgaat. Je gaat je doel dan ook eerder bereiken door microlearning. Microlearning betekent dat je met korte en intensieve contactmomenten je doel in kortere tijd bereikt omdat je de inzichten direct toepast. Met online coaching ben ik altijd in de buurt omdat je overal kunt inloggen. Dit alles zonder reistijd en in je eigen vertrouwde omgeving met je computer, laptop, tablet of telefoon.

Een goed gesprek hebben terwijl je niet fysiek in dezelfde ruimte bent kan dus heel goed. Wel even een afspraak met me maken natuurlijk.

“Programma, programmeren”

Je zou kunnen zeggen dat het ‘onderbewustzijn’ alle psychische processen omvat die het bewustzijn niet waarneemt. De voorstellingen, gedachten en herinneringen die in het onderbewustzijn opgeslagen zijn hebben vaak een bepalende invloed op onze bewuste reacties. Je hebt je in het verleden op een onbewuste manier geprogrammeerd.

“Hoe uit het onderbewustzijn zich?”

Het onderbewustzijn beïnvloedt het bewustzijn door voortdurend signalen te sturen. Van deze signalen merk je niks maar toch zijn ze er. Herken je dat je soms ook plotseling optredende gedachten, wensen of fantasieën hebt? Wanneer je deze beangstigend vindt wil je ze liever kwijt, en dring je ze terug naar waar ze vandaan kwamen, je onderbewustzijn.

“Kan je het onderbewustzijn leren kennen?”

Ja, je kunt jouw onderbewustzijn leren kennen en bewust activeren. Met de juiste NLP-technieken ben je in staat om verdrongen gedachten of gebeurtenissen te transformeren.

“Stel je jezelf weleens deze vragen?”

  • Ik denk positief maar er gebeuren steeds vervelende dingen, hoe kan dat nou?
  • Ik ben denk ik wel relaxed en toch, waarom gedraag ik me zo impulsief?
  • Wat houdt me tegen om mijn ware gevoelens te uiten?
  • Waarom kan ik nou niet gewoon succesvol zijn?
  • Waarom voel ik me zo onzeker?

Je onderbewustzijn is veel groter en sterker dan je bewustzijn. Door helder zicht te krijgen op je onderbewustzijn creëer je de mogelijkheid voor jezelf om met zelfvertrouwen een stevig fundament te leggen voor je toekomst. Met NLP gaan we met de belangrijkste functies van het onderbewuste werken. Je zet je onderdrukte herinneringen en onopgeloste negatieve emoties om en creëer je een vrijer en prettiger leven.

Paul van der Velde

Wat doet een creative lifecoach?

Werken met prachtige mensen die soms een beetje in de knoop kunnen komen. Een emotionele of mentale knoop wat een verder proces in de weg kan staan. Ik help je om te ‘ontknopen’ zodat je in alle vrijheid zowel privé als in je werk verder kunt. Met positieve psychologie veerkracht en vitaliteit ontwikkelen.

Wat maakt mij uniek?

Ik werk met de laatste kennis van ons brein, emoties en gedrag en heb vanaf 1992 mijn eigen manier van werken ontwikkeld. Veelal in het bedrijfsleven en met jongeren. Mijn missie voor succes; “Een bijdrage mogen zijn in de groei van mensen.” Je hebt mij al heel snel niet meer nodig. Heb je de “truck” eenmaal door, dan kun je het nadien altijd zelf. Hoe mooi is dat.

Hoe talentvol iemand ook is, soms kunnen er onbewuste hobbels zitten. Dan maken we samen het onzichtbare zichtbaar zodat je weer verbonden raakt met wie je bent en wil zijn.

Internationaal gecertificeerd NLP trainer / Creative lifecoach / Positieve Psychologie / RET / Science of Mind / Action Learning Foundation / 30 jaar ervaring.

Investering

Er is altijd eerst een kosteloos verkennend gesprek.

Afhankelijk van het soort coaching en tijdsbesteding bespreken we het tarief.

Meestal zijn we met 3 sessies klaar. Elle lange trajecten hoeven vaak niet.

De online sessies zijn kostenbesparend, je hoeft niet te reizen of vrij te nemen van je werk.

Alle diensten zijn vrijgesteld van BTW.

Directies en executives ontdekken vermoedelijk een ander soort klankbord.

    • Ik ben bewust niet aangesloten bij een verzekeraar.

Zakelijk

Persoonlijke coaching
Een krachtig persoon straalt vertrouwen uit. Heeft inzicht  en wil ontwikkelen.

Teamcoaching
Heb impact4elkaar en versterk je teamontwikkeling door de combinatie van online leren en intensieve coaching. Kom tot tot de essentie van vraagstukken en los ze op. Een methode om tot een scherpe definitie van het probleem en de oplossing te komen.

Ik wordt graag teruggebeld

Privé volwassenen & voor jongeren

Wanneer jij veerkracht hebt zal je stress en tegenslag veel makkelijker aankunnen. Je leert omgaan met stress, al die gedachten in je hoofd, wat zal de wereld wel niet van me denken en de prestatiedruk die zo van je wordt verlangt.

Wanneer jij gelooft in jezelf zal je een fijne toekomst hebben.

Ik word graag teruggebeld