Project omschrijving

Na de Covid, tijdens de covid of met Covid op de loer.

Noem het fysieke distancing van 1½ meter en geen social distancing.

Het Corona-virus is niet alleen een onzichtbare vijand voor onze gezondheid, maar ook de maatregelen zorgen voor verstrekkende negatieve effecten op ons ouders met hun kinderen.

De training ‘HERbinden’ leert ouders en kinderen om samen de situatie die is ontstaan door Corona en de maatregelen als gezin succesvol en veerkrachtig te beantwoorden.

En wanneer je nu denkt dat het een training is waarin je alleen serieus bezig gaat zijn, dan heb je het mis. Deze training gaat namelijk plaatsvinden op het Center Parcs bij jou in de buurt. Het is dus niet alleen een zinvolle training maar ook nog eens leuk met quality time voor jou, je partner en je kind(eren).

Door de combinatie van spelen, mentaal en emotioneel weerbaar leren zijn, heb je na deze training gereedschap voor de rest van je leven. Covid of geen Covid!

Grip op je werk, thuis en vooral… grip op jezelf!

 • Waarom? – Liefdevol, ongeforceerd, veilig en geborgen samen kunnen zijn.
 • Hoe? – Ervoor zorgen dat je weer gemotiveerd bent en je samen de schouders er onder kan zetten.
 • Wat? – Leren elkaar te begrijpen en te ondersteunen op een dieper niveau van denken en (aan)voelen.
 • Integratie – Door samen met anderen je eigen situaties in jouw werkelijkheid te transformeren en toe te passen.
 • Toekomst – Blijvende quality time voor jou, je partner en je kind(eren).

Met deze training willen wij gezinnen helpen om zich snel goed te voelen in een situatie die veel onmacht en onzekerheid heeft opgeroepen. Doordat je gaat leren elkaar te begrijpen en te ondersteunen op een dieper niveau van denken en (aan)voelen. Doorbreek ‘oude’ vaste gedachtenpatronen en belemmerende denkkaders. Sta positief in het leven na deze positieve benadering van ‘HERbinding’ van jouw gezin en anderen om je heen.

Een heerlijke reset met ruimte voor elkaar en je te ontwikkelen.

Ontvang vrijblijvend een voorstel

De eerste maanden in de ‘Corona-periode’ zitten erop.

De maatregelen zijn enigszins versoepeld, maar het ‘onzichtbare gevaar’ is nog onder ons. Velen zijn moe. Moe van het ‘thuiswerken’, moe van de ziekte en moe van de maatregelen.
Het Corona-virus’ heeft zijn tol misschien al geëist, bijvoorbeeld:

 • Door het thuiswerken en combineren met thuisblijvende kinderen en ‘home schooling’!
 • ls je dierbaren hebt die ziek waren en of zijn. Misschien ben je zelf ziek geweest. Of je bent zelfs iemand verloren!
 • Als je spanningen en conflicten in de thuissituatie hebt, omdat je gedwongen met elkaar in quarantaine zit!
 • Als je gefrustreerd bent door het urenlang online werken of stress hebt door de vele ‘Corona-theorieën’!
 • Als je angst voelt en onzeker bent over hoe het nu verder moet!

Door ander gemis, of wanneer je last hebt van ‘huidhonger’!

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal over deze periode.

 

Veerkrachtig zijn

Het is best een uitdaging om veerkrachtig te zijn, samen op zoek naar de nieuwe omgangsvormen. Niet alleen voor jou als ouder maar ook voor de jeugd. Onbewust heeft het een enorme impact. Door de fysieke afstand zeggen we onbewust door de non-verbale communicatie eigenlijk steeds tegen elkaar: “blijf bij me weg, ik vind je niet leuk”. Best gevaarlijk want het geeft stress en is niet bevordelijk voor wat voor relatie dan ook.

Wij noemen het dan ook geen social distancing maar fysieke distancing van 1½ meter met een sociale verbondenheid als nooit tevoren. Zodat je ondanks de noodgedwongen ‘1,5-meter-afstandscultuur’ toch liefdevol bent en blijft.
Iedereen is kwetsbaar voor deze onzichtbare vijand. En een ieder verdient zorgvuldige aandacht met adequate oplossingen. ‘HERbinden voor het gezin’ is een sleutel tot verbinden met plezier.

Wat ga jij als ouder en wat gaan de kinderen beleven?

 1. Leren hoe jij, je partner en jouw kinderen liefdevol samen kunnen zijn en je ongeforceerd veilig en geborgen kunt voelen in het gezin en buiten je gezin.
 2. Leren hoe je ervoor zorgt dat je weer gemotiveerd bent en je samen de schouders er onder zet om elkaar te ondersteunen en te helpen daar waar nodig.
 3. Leren bewust weerbaar te zijn tegen de negatieve gevolgen van Corona. Niet alleen jij als ouder maar juist ook je kind(eren). Wanneer jij of je kind weerbaar zijn tegen al die negatievitijd betreffende corona, dan ben je weerbaar tegen alles.

Met deze training willen wij gezinnen helpen om zich snel goed te voelen in een situatie die veel onmacht en onzekerheid oproept. Doordat je gaat leren elkaar te begrijpen en te ondersteunen op een dieper niveau van denken en (aan)voelen. Wij gaan jou helpen bij het doorbreken van die ‘oude’ vaste gedachtenpatronen en belemmerende denkkaders waardoor je positief in het leven staat. Deze positieve benadering wordt de basis van ‘HERbinding’ van jouw gezin en anderen om je heen.

Het maak de jeugd ook weerbaar voor allerlei andere vormen van negativiteit.

Ze gaan hierom ook beter op school presteren. Plezier beleven aan leren en samen kunnen zijn met anderen op een positieve manier.

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Op Center Parcs, wel zo leuk

Omdat we op Center Parcs de training geven combineren spelen met zingeving. Je kunt denken aan bijvoorbeeld:

Kids Safari.

Kinderen krijgen meteen het echte safarigevoel zodra ze in hun eigen jeep stappen, met een compleet safaripakket: sleutels voor de jeep, een routekaart en safarihelmen! De jeeps zijn geschikt voor 2 kinderen. Ze rijden zelf, stapvoets, maar jij houdt de controle met een afstandsbediening. De safari is niet afhankelijk van seizoen of weer – hoe modderiger, hoe beter zelfs!

HangOuts (outdoor)

HangOuts: het punt van samenkomst van de tieners. Een plek voorzien van een mixtafel waarmee zij zelf kunnen zorgen voor het muzikale entertainment. Een interactieve voetbalmuur om je op uit te leven. En bovenal een plek die verboden is voor ouders. Wat wil je nog meer? Train jezelf om nauwkeurig te mikken op de borden, die bij elke impact oplichten. DJ platform Mix je nummer professioneel af met al je favoriete muziek.

Klimparcours Via Ferrata (outdoor)

Een buitenactiviteit, klimsensatie. Een combinatie van klimmen en bergwandelen op een 12 meter hoge toren. Uitdagingen voor het hele gezin.

Zeilen

Leren samenwerken als gezin, door te werken met de elementen wind en water. Door de combinatie van spanning en ontspanning, is zeilen de ideale manier om tot rust te komen en verbinding te maken met elkaar.

En er zijn vele andere mogelijkheden die we van te voren met elkaar doornemen om dan te kieen wat we gaan doen.

‘Alleen vanuit fundamentele verbondenheid voor mezelf en anderen ontstaat succes’

Ontvang vrijblijvend een voorstel

EEN GEZONDE BALANS

De meest liefdevolle gezinnen hechten waarde aan het investeren in een positief groeiklimaat en de balans tussen werk en privé. Zo bereik je binnen je gezin een gezonde balans.

Met de training ‘HERbinden na Corona voor het gezin’ onderschrijven we waarom het juist nú zo belangrijk is dat je je óók thuis weer geborgen en veilig gaat voelen. Vanuit deze visie leggen we je enkele vragen voor. Probeer eens stil te staan bij ze:

– Voel jij je nu voldoende veilig en geborgen thuis, op het werk of in de samenleving, zoals die nu is?

– Maak jij je zorgen over je dierbaren, familieleden en vrienden die zich niet of onvoldoende veilig en geborgen voelen?

– Maak je je als gezinslid zorgen over dat je niet weet wat je met alle uiteenlopende problemen als gevolg van Corona moet?

– Ben je als ouder of partner op zoek naar oplossingen om in deze maar voortdurende onzekere tijden de best mogelijke thuissituatie aan jouw gezin te bieden?

En zou het je helpen als:

–          Jij je goed voelt?

–          Jouw partner en kinderen zich goed voelen bij jou?

–          Jouw vrienden zich goed voelen bij jou?

–          De sfeer en prestaties thuis verbeteren?

–          Het gezinsgeluk ook weer stijgt?

Als jij dit allemaal wilt, vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan via onderstaande knop

Vrijblijvend gesprek

We gaan graag in gesprek om een zuiver resultaat te bereiken.

RESULTATEN

Door deel te nemen aan de training ‘HERbinden na Corona voor het gezin’ ga je de noodzakelijke ‘paradigma shift’ maken, een training die om jou draait en dat maakt het extra spannend.

Je krijgt meer inzicht in:

–          Wie je bent.

–          Waar je onder deze Corona-omstandigheden staat.

–          Waarom je handelt, zoals je handelt.

–          Waarom je leven is zoals het nu is, ook na Corona.

Inzicht in jezelf hebben, betekent:

–          Dat je vanuit een optimaal bewustzijn weet, waarom je een keuze maakt of hebt gemaakt.

–          Dat je ontdekt wie je werkelijk bent en wat je echte prioriteiten nu zijn.

Dit loopt lang niet altijd parallel met hoe je nu leeft en handelt. Corona heeft onze voortkabbelende levens compleet in de war gestuurd. Het is tijd om opnieuw tot rust, kalmte en inzicht te komen, en:

 • Je kunt beter beoordelen en testen.
 • Je bent beter in staat te luisteren naar anderen en open te staan voor hun zienswijze en standpunten.
 • Je krijgt een breder beeld.
 • Je krijgt een objectievere kijk.
 • Door positief van paradigma te veranderen, je elkaar opnieuw leert kennen en begrijpe

Wij gaan jou helpen met dit inzicht. Een ontdekkingsreis die niet alleen boeiend is, maar vooral veel oplevert. Als je weet wie je werkelijk bent, kun je dingen doen die horen bij jouw ‘echte ik’, door te ‘HERbinden na Corona voor het gezin’. Met indrukwekkend resultaten voor jou en jouw (werk)omgeving!

Resultaat van de training

 • Je laat je niet meer negatief beïnvloeden door je omgeving of door omstandigheden.
 • Je neemt altijd je eigen verantwoordelijkheid.
 • Je gaat doeltreffender communiceren.
 • Je gaat beter presteren.

En……

 • Je hebt minder stress.
 • Je leeft steeds minder uit angst.
 • Je persoonlijke motivatie neemt toe.
 • Je hebt meer energie en zin.
 • Je wordt productiever en effectiever.

Jij kunt dit allemaal bereiken!

Een succesvol, gelukkig en goed leven.

Niet zonder slag of stoot, daar zijn we ook eerlijk in. De confrontatie met jezelf is soms best lastig en we hebben als mensen nu eenmaal de neiging daarvoor weg te lopen.

Als jij echt openstaat voor deze uitdaging en ervoor kiest, dan gaat het je lukken.

HERbinden na Corona voor het gezin

In deze 3-daagse training ‘HERbinden na Corona voor het gezin’ verspreid over 21 dagen, word je ondergedompeld in een ‘paradigma shift’ tot een goede luisteraar, een begrijper en een communicator, die zich goed voelt, gemotiveerd, moedig en effectief is.

Na die 3 dagen weet jij:

 • Hoe jij op en positieve, integere, krachtige en empathische manier moet dealen met:

– Stress.

– Gezinsleden, familieleden en vrienden die anders met Corona omgaan dan jij.

– Familie-issues.

– De onzekerheid die deze tijden met zich meebrengen voor jouw gezin en privéleven.

 • Je leert hoe jij weer verbinding maakt met jouw partner, kinderen, familieleden en vrienden.
 • Hoe jij thuis weer connecties maakt door deze belangrijke ‘paradigma shift’ daadwerkelijk toe te passen.
 • Nee, dat ga je niet zomaar ‘out of the blue’ doen, want je weet wanneer je wat kunt toepassen.
 • Je gaat concrete stappen zetten en duidelijke technieken leren die jou meteen resultaat brengen.
 • Je gaat sneller herkennen en leren onderzoeken wat er werkelijk speelt bij de ander.

Het moge duidelijk zijn, dat er geen tijd te verspillen is. Dat ‘onzichtbare’ Corona-virus heeft al te veel tijd, stress en energie gekost. Jij hebt de sleutel in jouw handen en tijdens deze training leer jij waar de schatkist vol met kennis en vaardigheden ligt én hoe jij die openmaakt. De sleutel tot verbinding. Eenmaal open, zul jij zien dat niet alleen jouw wereld, maar ook die van de ander zienderogen verandert. Mensen die zich verbonden voelen zetten zich in voor gezamenlijke groei!

Na deze training:

 • Voel jij je thuis (weer) veilig en geborgen.
 • Kun jij er ook voor zorgen dat jouw partner, kinderen, familieleden en vrienden zich veilig en geborgen blijven voelen.
 • Kom je als een liefdevol gezin weer samen om in verbondenheid en samenwerking de gevolgen aan te vliegen.

Vrijblijvend gesprek

We gaan graag in gesprek om een zuiver resultaat te bereiken.

TRAINERS

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer/coach
Graag stel ik me aan je voor.
Ik heet Paul van der Velde en ben vader van drie kinderen in de leeftijd eind twintig en begin dertig. Alle pubertijd zaken, andere crises hebben we meegemaakt. Als trainer & coach mag ik inmiddels dertig jaar andere mensen optrekken. Zoveel verschillen en toch ook zoveel overeenkomsten. Het is altijd fijn om met anderen te praten. Vanuit mijn achtergrond als internationaal gecertifeerd NLP trainer, master in ‘The Science of Mind’, Action Learning en nog veel meer hoor ik veelvuldig dat ik in staat ben om ‘het oude’ met ‘het nieuwe’ te verbinden. Ik kijk er dan ook naar uit met je te werken. Met verbindende groet, Paul
Perdiep
PerdiepSenior Trainer/coach

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Hedendaagse trainingen om je carrière te bevorderen.