Project omschrijving

Het beste uit twee werelden verbinden tot één krachtig leerconcept!

Action Learning Practitioner & SmartReading

In deze training leer je de basisprincipes, de aanpak en de impact van Action Learning. Je ervaart de kracht van deze leerfilosofie en ontwerp je een Action Learning programma voor je organisatie. Bovendien leer je met de smartmethode heel efficiënt te leren, diepgaandere analyses te maken en op een creatieve manier verbanden te leggen.

Action Learning Practitioner

De training Action Learning Practitioner is voor diegene die meer willen weten en begrijpen van de fundamentals en de kracht van Action Learning. Uitdaging? Wendbare teams creëren waarbinnen medewerkers uit verschillende portefeuilles samenwerken aan een thema, onderwerp of praktijkvraagstuk. En, hoe krijg je mensen mee in de verandering.

SmartReading

SmartReading leert je visueel lezen waardoor je makkelijker leert, sneller leest en veel meer opneemt. De deelnemers lezen tijdens de training 3 boeken met de smartmethode. Deze boeken gaan over verandering en hoe krijg ik de mensen mee.

Een meervoudige integrale aanpak!

  • Waarom? – De combinatie action learning en smartReading biedt op een snelle en heel creatieve manier een weg naar het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen.
  • Hoe? – Door action learning van elkaar leren met de bagage van de gelezen boeken. Vernuftige aanpak en zeer diepgaande analyses met creatieve oplossingen.
  • Wat? – Je gaat de smartmethode leren om direct erna met de action learning aanpak verder te gaan.
  • Integratie – De meervoudige aanpak zorgt ervoor dat je het zo onder de knie hebt.
  • Toekomst – Toekomstige vraagstukken kan het team zelfstandig oppakken.

Het feit dat er meer zelfreflectie, samenwerkende vaardigheden én rollen nodig zijn maakt het ontwikkelproces van alle betrokkenen niet gemakkelijk. De gedachte van Action Learning is dat leren, doen en ervaren cruciaal zijn in het succes naar leren en presteren. Heb je bovendien op een effectieve manier de theorie met het creatieve denkvermogen te pakken? Dan laat het zich raden hoe de meervoudige combinatie het team en de organisatie katapuliseert in het oplossingsvermogen.

Ontvang een vrijblijvend voorstel

Maatwerk & in-company

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een in-company programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

De training die je volgt is op vandaag en de toekomst ingericht waarbij er gewerkt wordt met de in de organisatie bestaande actuele onderwerpen.

Hoe je ook werkt, er is altijd een duidelijke gemene deler en dat is hoe je op een creatieve manier problematische vraagstukken oplost.

het leren van de Action Learning concepten, visie en instrumenten alsmede de smartmethode.
krijgen de kans om de combinatie van de Action Learning methodiek en de smartmethode te ervaren in de eigen praktijk
kunnen een Action Learning Team samenstellen, omgaan met diversiteit en verschillen.
zijn in staat een Action Learning Programma voor de organisatie te maken en presenteren een actieplan.
in staat zijn met de smartmethode boeken van ongeveer 250 pagina’s  in 2 uur te lezen en eigen te maken, dit maakt een mens succesvol.

Doelgroep

Geen specifieke vooropleiding nodig. Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn of haar Action Learning en smartmethode vaardigheden wil ontwikkelen en/of zelfsturende teams wil coachen.

Studiewijze Action Learning & SmartReading

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leerfilosofie Action Learning en de smartmethode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving vanuit de actionlearningacademy als ook vanuit Global Edutainment. Een blended vorm van leren met up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en films.

Praktische inzichten direct toepasbaar in de eigen werkpraktijk!

Ontvang een vrijblijvend voorstel

Action Learning en de smartmethode als uniek trainingsconcept

Meer impact op strategie en organisatie en gebaseerd op de eigen, vaak complexe en onzekere, praktijk.

Deze training geeft inzicht in de Action Learning aanpak en de smartmethode, helpt je met het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen, creativiteit, zelfreflectie en samenwerkende vaardigheden.

Deze inspirerende combinatie training Action Learning & SmartReading is dus voor deelnemers die:

  1. creatieve oplossingen willen vinden door te doen
  2. gemakkelijk en snel nieuwe kennis tot zich willen nemen
  3. een krachtige methode en instrumenten willen inzetten bij een verander- of leiderschapsprogramma
  4. meer willen weten en begrijpen wat Action Learning (AL) kan betekenen voor persoonlijke- en teamontwikkeling

Action Learning & SmartReading is een uitgelezen leerfilosofie voor organisatieontwikkeling, gericht op individuele- en collectieve verandering en in het verlengde daarvan op verandering van gedrag in teams.

Bouw aan je toekomst, samen met Global Edutainment & Action Learning Academy

Kennis is een deel van je wereld, het doen een ander deel. Action Learning en smartReading is buitengewoon doeltreffend.

Vraag naar de mogelijkheden

Vrijblijvend voorstel

Je kunt geheel vrijblijvend een voorstel ontvangen. Zo krijg je een idee van de In Company opzet. Het voorstel is helder en transparant. Graag bespreken we wat er nodig is om tot een goed voorstel te komen.

We gaan graag in gesprek om een zuiver resultaat te bereiken.

TRAINERS

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer/coach
Paul is oprichter, trainer en coach van Global Edutainment. Sinds 1991 ben ik trainer/coach bij Global Edutainment. Hiervoor heb ik een detacheringsbedrijf geleid waar 120 mensen werkten. Diverse studies heb ik gedaan op het vlak van mentale- en emotionele ontwikkeling en ben internationaal gecertificeerd trainer. Graag help ik mensen op een manier dat zij zelf hun mentale bewustzijn en emotionele onderbewustzijn kunnen sturen.
Jos Grob
Jos GrobSenior Trainer/Master Coach Action Learning
Jos Grob is oprichter van de Action Learning Academy.
Zijn uitgebreide achtergrond in managementontwikkeling, leiderschap en coaching zet hij met veel passie in om oplossingen te vinden voor management- en organisatievraagstukken.
Sinds 2015 is hij Master Coach Action Learning van de Action Learning Academy. Collega’s. klanten en deelnemers beschrijven hem als enthousiast, inspirerend, motiverend en een change-agent.

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Hedendaagse trainingen om je carrière te bevorderen.